Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Eroğlu, Mesudiye ile Alanyurt arasındaki bağlantı yolunda uygulanan 'beton yol' çalışmasıyla ilgili ciddi çatlakların oluştuğunu ifade etti.

İnegöl Belediyesi, Bursa bölgesinde ilk olarak uygulanan 'beton yol' çalışmasını İnegöl'ün çeşitli mahallelerinde hizmete sokmuştu. Beton yol çalışmasının, asfalta oranla yüzde 50 bir tasarruf sağlayacağı belirtilmişti. Uygulama ilk olarak Mesudiye Mahallesi ile Alanyurt arasında bulunan bağlantı yolunda geçtiğimiz Ocak ayında faaliyete geçirildi. Konu ile alakalı sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapan Hasan Eroğlu, yolda ciddi çatlaklar oluştuğunu ifade etti. Eroğlu, "İnegöl Belediyesi sorunun kaynağını bulup çözüme kavuşturmalı" dedi.

Eroğlu'nun açıklaması şu şekilde;

SENESİNİ DOLDURMADAN CİDDİ ÇATLAKLAR OLUŞTU
"Ancak yapılan tercihlerin de doğru bir şekilde uygulanması gerekir. Ocak ayında ilk kez Mesudiye Mahallemizde uygulanan beton yolda senesini doldurmadan ciddi çatlaklar oluşmuş durumda. Yine bu yolu kullanan araç sürücüleri yolun çok sarsıntılı olduğunu söylüyor. İnegöl Belediyesi bir an önce bu sorunun kaynağını bulup çözüme kavuşturmalı. Yoksa diğer yapılan beton yollarda da aynı teknik kullanılmışsa yapılan tüm işler heba olacak demektir."

Editör: TE Bilişim