13 Mayıs 2012 Pazar

Hasan Toktaş MHP İl Başkanlığına Aday
“Biz, çalışmaya, yorulmaya talibiz”
13 Mayıs 2012 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanlığı için aday olan, İl Başkan Yardımcısı  Hasan Toktaş, önceki  gün MHP İnegöl İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, destek istedi.
Geçtiğimiz Cuma günü saat 21.00'de gerçekleşen ziyarette MHP Bursa İl Başkan  Adayı Hasan Toktaş ve beraberindekiler, MHP İnegöl İlçe Başkanı Fahri İnkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, parti binası önünde karşılandı.
MHP TABANININ, ÜLKÜCÜ İRADENİN ADAYIYIM
MHP Bursa İl Başkan Adayı Hasan Toktaş'a başarılar dileyen MHP İnegöl İlçe Başkanı Fahri İnkaya, "Bu akşam ilçe teşkilatımızı eski İlçe Başkanımız ve iki dönem Bursa Milletvekili adayımız Hasan Toktaş ziyaret etmektedir.  Başkanımız önümüzdeki il kongresinde Bursa İl Başkanlığına adaydır. İnegöl’den il kongresine bir aday çıkması son derece sevindiricidir. Kendisine bu yolda başarılar diliyoruz" dedi.
Parti binasında üyelerle bir araya gelen MHP Bursa İl Başkan Adayı Hasan Toktaş ise, hiç bir şahsın veya hiç bir zümrenin adayı olmadığını belirterek, "13 Mayıs 2012  tarihinde yapılacak olan il başkanlığı seçimiyle alakalı olmak üzere ilçe gezi programı çerçevesinde, geçtiğimiz hafta Kemalpaşa ilçemizden başlatmış olduğumuz ilçe ziyaretlerinin sekizincisini, kendi ilçemiz olan İnegöl’e yapıyoruz.  Sizlerle birlikte olmaktan ayrı memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Buradan da ilçe halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yüce Allah nasip ederse, 13 Mayıs 2012  tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı kongresinde İl Başkanlığına aday olduğumu duyurmak istiyorum. Özellikle altını çizmek isterim ki, hiç bir şahsın hiç bir zümrenin adayı değilim. Ben bu tabanın, bu delegasyonun, ülkücü iradenin adayıyım. Yola çıkmış olduğumuz dava arkadaşlarımızla beraber nereye aday olduğumuzun farkındayız. Hareketli ve dinamik bir partinin il başkanlığına, hareketli ve dinamik bir vilayet olan Bursa’da talibiz. Onun için sizlerin Bursa ile ilgili, özellikle önümüzdeki süreçte hızla büyüyeceğini gördüğümüz, düşündüğümüz ve ne tarafına bakarsak bakalım birçok sorunla boğuşan ilçeleri ile birlikte, Bursa’mızla ilgili biz Milliyetçi Hareket Partisinin söyleyecek çok sözü olduğuna, Bursa’da bu konuda önemli projelere imza atacağımıza yürekten inanmaktayım. Biz ekibimizle birlikte bu süreçte hiçbir zaman küsen yada küsülen tarafta olmayacağız. Böyle bir lüksümüz yok. Şuanda Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığına aday olan her arkadaşımıza, yürekten inanıyoruz ki, en az bizim kadar iyi niyetlerle yola çıkmış, partimize hizmet etmek amacı güden, Bursa’mıza hizmet amacı güden çok değerli arkadaşlarımız. Aramızda bir fark var. Biz diyoruz ki, bu il başkanlığı sürecinde 'Partimizi daha iyi noktalara götürebiliriz'. Bunun içinde özellikle bir sloganımız var. Diyoruz ki, biz yorulmayı göze alan teşkilatlardan, yorulmayı göze alan delegasyondan, yorulmayı göze alan ilçe teşkilatlarımızdan, yöneticilerimizden, tabanımızdan destek bekliyoruz. Çünkü biz ekip olarak önce kendimizi, daha sonrada sizleri yormayı göze aldık” dedi.
İLÇE TEŞKİLATLARININ NE İSTEDİĞİNİ BİLİYORUZ
İl Başkanının görevinin, ilçeler arası koordinasyonu sağlamak ve ilçelere moral ve motivasyon vermek olduğuna işaret eden Başkan Adayı Toktaş,  “İlçe teşkilatlarından gelen bir arkadaşınız olarak, ilçe teşkilatlarında uzun süre görev yapmış bir kardeşiniz olarak, teşkilatların beklentileri nelerdir, hangi konuda neyin nasıl yapılmasını istemektedirler, son derece iyi bilmekteyim. Biz Bursa’da hani zaman zaman deriz ya, 'Şu şöyle olsa daha iyi olurdu. Bu böyle olsa daha iyi olurdu' diye bir çoğumuz bulunduğumuz konumun çok üstündeki makamlara akıl veririz ya, ben diyorum ki, biz önce kendi kapımızın önünü süpürelim. Bu nasıl olur? Çalışmayla olur. Nasıl olur? Yorulmayla olur. Onun için biz yorulmaya talibiz, sizleri de yormak istiyoruz. Yorulmaya talipseniz, ben sizlerden destek bekliyorum" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim