İnegöl’de son günlerde vaka sayılarında yaşanan artış nedeniyle alınacak önlemler ve uygulanacak tedbirlerin nedeniyle Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığında Devlet Hastanesinde bir toplantı düzenlendi.
Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığında yapılan toplantıya; İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver Ünal, Hastane Başhekimi Hayrettin Göçmen ile hastane yetkilileri katıldı.
Vaka sayılarındaki artışa dikkati çeken Kaymakam Şükrü Görücü, tüm vatandaşlardan maske, mesafe ve temizlik kuralına uymalarını bir kez daha vurguladı. Salgının yayılmasını önleme noktasında kamu görevlilerinin en üst düzeyde çalışma yaptığını belirten Kaymakam Görücü, bu konuda da vatandaşlara büyük görev düştüğünü söyledi.
“Tedbir almak zorundayız.” diyen Görücü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İnegöl Devlet Hastanesinde covid-19 ile ilgili alınacak tedbirlerle ilgili toplantı gerçekleştirdik. Kıymetli vatandaşlarımız koronovirüsle mücadelemiz devam etmektedir. Mücadelemizde başarı kuralları açık ve net ‘maske’, ‘mesafe’ ve ‘hijjen’. Ceza-i müeyyidelerle karşılaşmamak için lütfen maskemizi takalım ve kurallara uyalım. Vakaların en çok arttığı ortam düğünler.”

Editör: TE Bilişim