İnegöl Devlet Hastan

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Nizamettin  Demirci, geçtiğimiz Cuma günü saat 11.30’da makamında düzenlediği basın toplantısında,  poliklinik hizmetlerini daha verimli hale getirmek için Kasım ayı başında yeni bir uygulamaya geçeceklerini belirterek, hastanenin fiziki altyapısının yetersizliğinden dolayı, hastaların dar olan koridorlarda uzun süre beklemelerini, yoğunluk ve karmaşa içerisinde muayene olmalarını, uygulayacakları yeni bir randevu yöntemi ile çözeceklerini ileri sürdü.

İnegöl Devlet Hastanesi olarak, poliklinik hizmetlerini daha verimli hale getirmek için Kasım ayı başında yeni bir uygulamaya geçeceklerini, hastaneye gelerek sıra alamayan ve muayene olamayan hastaların çilelerine son vermek istediklerini belirten Demirci, “Poliklinik sistemlerimiz şu anda 20’si ayakta müracaat, 40’ı ise randevu sistemi üzerinden internet www.inegoldevlethastanesi.gov.tr ve telefon 712 16 16 olmak üzere hekim başına toplam 60 hasta kabul edilmek suretiyle yürütülmektedir” dedi.

Başhekim Demirci, “Sabahın çok erken saatlerinde hastaneye gelerek müracaat eden hastalarımız, fiziki altyapımızın yetersizliğinden dolayı dar olan koridorlarda uzun süre beklemekte, yoğunluk ve karmaşa içerisinde muayene olmaktadırlar. Yeni uygulama ile merkez hastanelerde de olduğu gibi tamamen randevu sistemi üzerinden 60 hasta kabul edilecek. Çalışma koşulları iyileştirilmiş olan uzman hekimlerimiz daha kaliteli hizmet verme imkânını yakalamış olacaklar, dolayısıyla hastalarımızın daha huzurlu, daha sakin, daha iyi şartlarda, daha iyi hizmet alması sağlanacaktır” diye konuştu.

RANDEVUSU OLMAYANLARA ÖĞLEDEN SONRA MUAYENE

Günlük randevusu dolmayan hekimlerin, öğleden sonra hastaneye randevusuz gelen hastaları muayene edeceklerini ifade eden Başhekim Demirci, Hekim sıkıntısı olan bir iki branşın dışında tüm hastaların muayenesinin eksiksiz ve en iyi şekilde gerçekleştirildiğini ve gerçekleştirileceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim