Dün Sarrafılar Çarşısı girişinde yapılan Bez Torba dağıtımına Kaymakam Şükrü Görücü, Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tayyip Ali Demir, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
YOĞUN İLGİ
Öğrenciler tarafından yapılan bin adet bez torba, saniyeler içinde tükendi. Plastik poşetlerin paralı olması nedeniyle vatandaşlar ücretsiz olarak dağıtılan bez torbalara yoğun ilgi gösterdi. Kişi başına birer tane alınması gereken bez torbaları bazı vatandaş, işi abartarak 5’er 10’ar tane alınca bez torbalar saniyeler içinde tükendi.
Dağıtımın ardında bir açıklama yapan Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tayyip Ali Demir, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatılan Sıfır Atık projesini destekliyoruz. Gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakılması için hayata geçirilen, öğrencilerde çevre bilinci, ortak bir amaç doğrultusunda hareket etme arzusu ile yine belirttiğimiz gibi israfın önüne geçen ve Sıfır Atık projesini destekleyen çalışmadan dolayı öğrencilerimi kutluyorum. Giyim-Üretim Teknolojileri Alanı (Moda Tasarım Alanı) öğretmenlerimize, bölüm öğrencilerimize ve kumaş temininde desteklerini esirgemeyen Özdilek firmasına teşekkür ederim. Bedelsiz imal edilerek halka dağıtılan bez torbalarımızı güle güle kullansınlar” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim