Hamidiye mahallesi


Hamidiye mahallesi Park caddesi Acarlar Sitesi E Blok 5. katta ikamet eden Alzheimer hastası yaşlı adam, dün gece saat 01.00 sıralarında evlerinin camından aşağı bakmak isterken, havalandırma boşluğuna düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, bir ay önce taşındığı Acarlar Sitesi E Blok 5. kattaki evinde eşi, kızı ve damadı ile birlikte ikamet eden 78 yaşındaki Alzheimer hastası Osman Yaşar, gece yattığı odanın camını açarak havalandırma boşluğuna bakmak istedi. Bu sırada dengesini kaybeden yaşlı adam, havalandırma boşluğuna düştü. 6 çocuk babası Osman Yaşar, yaklaşık 15 metre yükseklikten  düştüğü havalandırma boşluğunun zemininde hayatını kaybetti.

Acarlar Sitesi E Blokta bir kaç günden beri sızıntı yapan giderlerden sızan suların havalandırma boşluğunun zemininde birikmesi üzerine Site yönetimi Belediyeden yardım isteyerek, biriken suların boşaltılmasını sağladı. Giderlerde yeniden  sızıntı olup olmadığını kontrol etmek için havalandırma boşluğuna bakan sitenin kapıcısı, havalandırma boşluğunda su yerine Osman Yaşar’ın cesedi ile karşılaştı. Kapıcı, durumu hemen apartman yöneticisine bildirirken, aynı anda da 112 Acil Servisi arayarak sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlileri, Osman Yaşar’ın hayatını kaybettiğini tespit ettiler.

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının olay yeri ve ceset üzerindeki incelemelerinin ardından yaşlı adamın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Editör: TE Bilişim