Düzenlediği çeşitli

Düzenlediği çeşitli kurslar ile özellikle ev hanımlarının meslek edinmelerini ve ev ekonomilerine katkı yapmalarını sağlayan Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü ile Türkiye Kızılay Derneği İnegöl Şubesi işbirliğinde düzenlenen bir günlük Kan Bağışı kampanyası dün gerçekleştirildi. Hem personeli ve kursiyerleri ile vatandaşların katılım gösterdiği Kan Bağışı sonucunda Kızılay’a  40 ünite kan toplandı.

Dün, 10.00 ile 16.00 saatleri arasında düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasında, kan alımı işlemlerini, Bursa Kızılay Kan Merkezinden gelen Doktor Metin Ahmet, Hemşireler Meltem Karadağ,  Zehra Lodos ve  Hülya Meşeci’den oluşan uzman sağlık ekibi, gayet hijyenik bir şekilde yaptı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, Kızılay İnegöl Şubesi işbirliği ile bir günlük kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirterek, “Kan bağışını, HEM personeli ve kursiyerleri ile vatandaşların katılımıyla gerçekleştirdik. Hayatın gerçeklerinden olan hastalanma, ameliyat olma konusunda her zaman kan gerekiyor. Bizde ‘kan ver hayat kurtar’ mantığıyla hareket ederek, kan bağışı düzenledik. Düzenlediğimiz kan bağışına güzel bir katılım oldu’ dedi.

HEM bünyesinde Kan Bağışı kampanyasını ilk defa düzenlediklerini kaydeden Burhanettin Özdemir, bu yıldan itibaren belirli periyotlarla kan bağışı kampanyaları düzenleyerek, geleneksel hale getireceklerini belirtip, ilk kan bağışı organizasyonuna katılan herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim