Halk Eğitim Merkezi

Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Burhanettin Özdemir,  Vehbi Koç İlköğretim Okulunda açtıkları “Emlak Danışmanlığı Kursu”na, İnegöllü emlakçılar ve   emlakçı olmak isteyenlerin büyük ilgi gösterdiğini bildirdi.

Hafta içi her akşam saat 18.30’da başlayan 120 saatlik kursun, 14 Şubat 2012 Salı günü başladığını ve 16 Mart 2012’de sona ereceğini belirten Müdür Burhanettin Özdemir,  kursta Emlakçılığın Hukuki Statüsü dersinin Av. Mehmet Yılmaz, Tapu İşlemleri dersinin İnegöl Tapu Müdürü Kadir Kara, İmar ve Kadastro Bilgileri dersinin İnegöl Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğünde görevli Harita Mühendisi Ali Yakut, Şehir Planlaması dersinin İnegöl Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğünde görevli Şehir Planlamacısı Firdevs Çoban, Emlak Pazarlama ve Değerlendirme  dersinin İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekai Akyürek, Halkla İlişkiler ve İletişim dersinin ise Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı M. Lütfi Orhan tarafından verildiğini söyledi.

Emlakçılık Danışmanlığı Kursunun uzun zamandır açmayı düşündükleri bir kurs olduğuna vurgu yapan Özdemir,  “Bu kursu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. Başvuran 130 kişiden 101 kursiyerimiz kursumuza devam ediyor. Kursun açılacağını duymayan vatandaşlarımız, bize bu kursa katılmak istediklerini belirttiler. Biz de aldığımız talepler doğrultusunda kurs bitiminde inşallah bu kursu tekrarlamak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim