Vatandaşlara el bec


Vatandaşlara el becerisi kazandırmak, istihdam imkanı sağlamak amaçlı kurslar düzenleyen Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından, İnegöl’de ilk ve yeni bir kurs olan, ‘Tıp Sekreterliği’ kursu düzenleniyor.
Geçtiğimiz Cuma akşamı saat 19.30’da İshakpaşa İlköğretim Okulu çok amaçlı salonunda yeni başlayacak kurs ile alakalı kursiyerlere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Burhanettin Özdemir, Büro Yönetimi öğretmeni Cahit Kavtelek ile kursiyerler katıldı.
Yaklaşık 2.5 ay sürecek olan kursun öğretmeni Cahit Kavtelek’in, kursiyerlere ‘Bilgisayar Bilgisi’, ‘Doküman Hazırlama’, ‘Sosyal Hayatta İletişim’, ‘İş Hayatında İletişim’, ‘Randevu ve Konuk Kabulü’, ‘Problem Çözme’, ‘Hasta Hizmetleri’, ‘Tedavi Hizmetleri’, ve ‘Tıbbi Arşivleme’ konularında bilgiler vereceği bildirildi.
Tanıtım toplantısında konuşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, Tıp Sekreterliği Kursunun başladığını bildirerek, “Kursumuz 280 saatlik bir kurstur. Hafta içi 5 gün olacak. 18.30 ile 21.00 saatleri arasında İshakpaşa İlköğretim Okulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilecek. Kursu düzenlemekteki amacımız, özel hastaneler, poliklinikler, özel muayenehanelerde sekreterlik görevini daha profesyonel sağlanmasıdır. Kursumuza altyapısı sağlık olmayan kişilerde katılabilir. Yaklaşık 70 kursiyerimiz olacak. İsteyenler 10 Ocak 2011 Pazartesi günü de (Bu gün) kursumuza başvurup eğitimlere başlayabilir” dedi.

Editör: TE Bilişim