Kısa bir süre önce b

Kısa bir süre önce başlattıkları protokol ziyaretlerini sürdüren Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İnegöl İlçe yöneticileri önceki gün İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemizin sahibi Mehmet Hanefi Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek, İnegöllü basın kuruluşlarının faaliyetlerinin desteklediklerini bildirdiler.

HEPAR İlçe Başkanı Haluk Şenöz, Başkan Yardımcısı İbrahim İçin, Parti Saymanı Kenan Akgün, Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet Kurt ve Mehmet Uysal, 12 Eylül 2009 tarihli olağanüstü kongreleri ardından başlattıkları nezaket ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdikleri ziyarette, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım’a çiçek takdiminde bulundular.

Tüm kurum ve kuruluşlar gibi kendilerinin de basına çok değer verdiklerini ifade eden HEPAR İlçe Başkanı Şenöz, bu sebeple İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulunmayı uygun gördüklerini belirtti. Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İlçe eski Başkanı Sedat Seymen’in sağlık problemleri sebebiyle 25 Haziran 2009 tarihinde görevi bırakmasının ardından 2 Eylül 2009 tarihinde düzenlenen olağanüstü kongre ile yeni yönetimin seçildiğini anlatan HEPAR İlçe Başkanı Haluk Şenöz, yeni yönetimle daha güçlü bir teşkilat oluşturduklarını kaydetti. İnegöl’de doğru, tarafsız gazetecilik anlayışının var olduğunu vurgulayan Haluk Şenöz, basın kanalıyla gündeme gelen ikinci üniversite ile ilgili olarak yayınladığı beyanlarından ötürü Mehmet Hanefi Yıldırım’a teşekkür etti.

İnegöl’ün menfaatleri ve daha ileriye gidebilmesi doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını bildiren Gazetemizin sahibi ve Sorumlu Genel Yayın Müdürü, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım ise konuşmasında, “Siyasi partiler olsun, gazeteciler olsun herkes bulunduğu yere hizmet etmek ister. HEPAR Genel Başkanı Sayın Osman Pamukoğlu’nu fazla televizyonlarda göremiyoruz. Maalesef ulusal basın kuruluşları bu konuda eşit davranmıyorlar. Doğru tekdir. HEPAR İlçe teşkilatının da doğrular çerçevesinde gayret göstereceğine inanıyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim