Orhaniye mahallesi A


Orhaniye mahallesi Ankara caddesi üzerinde faaliyette bulunan bir iş yerinin deposundan 2 bin TL değerinde malzeme çalan hırsız, ayakkabısının izinden yakayı ele verdi.

Ankara caddesi üzerindeki bir  depoda yaklaşık bir ay  önce meydana gelen hırsızlık olayında, depoda bulunan bir motosiklet ile 15 kilogram bakır malzeme çalınmış,  gece belirsiz saatlerde meydana geldiği  bildirilen hırsızlık olayı, depo sahibi tarafından polise bildirilmişti. Olay yerinde  inceleme yapan emniyet ekipleri, yerde buldukları montun üzerindeki ayakkabı izlerini alarak inceleme ve araştırma başlattılar.

Yapılan yoğun araştırma  ve soruşturma kapsamında montun üzerindeki izler deşifre edildi. Emniyet ekipleri şüpheli olarak gördükleri 18 yaşındaki Ahmet T.’yi Ankara caddesinde gezerken yakalayıp, göz altına aldılar. Şahsın ayağına giymekte olduğu ayakkabısının izleri  ile depoda bulunup incelemeye alınan montun üzerindeki ayakkabı izleri karşılaştırıldı. İzler birbirini tutunca, Ahmet T. İsimli şahıs göz altına alındı. Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Editör: TE Bilişim