Özellikle okul kantinlerine dadanan hırsızlar, bu sefer Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu kantinini hedef aldı. Kantin içindeki dolapları dağıtan hırsızlar para bulamayınca, çikolataları alarak kaçtılar.

Okulların tatil olduğu hafta sonlarını fırsat bilen hırsız yada hırsızlar, okul kantinlerine girmeye başladı. Kimi kantinin penceresini, kiminin ise kapısını kırarak içeri giren hırsızlar, kasalarda para bulamayınca kantin içindeki eşyalara zarar veriyor. Dün gerçekleşen hırsızlık olayı ise, Süleymaniye mahallesinde eğitim veren Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu kantininde meydana geldi.

Okulun bahçe duvarından atlayarak içeri giren hırsız yada hırsızlar, kantin penceresindeki korkulukları zorlayarak yerinden söktüler. Pencereyi de kıran hırsızlar, kantinin içindeki tüm dolapları açarak önce para aradılar. Para bulamayan hırsızlar, raflarda bulunan çikolataları alarak, girdikleri pencereden dışarı çıkarak kayıplara karıştılar.

Pazartesi günü okullar tatil olduğu için Salı günü işyerine gelen kantin işletmecisi, durumu fark ederek, emniyet ekiplerine haber verdi. İnegöl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmasının ardından hırsız veya hırsızların yakalanması için araştırma ve soruşturma başlatıldı. 

Editör: TE Bilişim