Dün saat 14.00 sıral


Dün saat 14.00 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir marketten ürün çalarken görülen ve çaldıklarını bırakıp, bir araçla olay yerinden ayrılan 6 kişiden 2'si, emniyet ekiplerinin yoğun çalışmaları ve yaşanan uzun bir kovalamaca sonucunda yakalandı. İkisi Bayan dört kişinin aranmasına devam edildiği bildirildi.

Bir vatandaşın, marketten hırsızlık yaparken görülen şahısların 16 GF XXX plakalı bir araçla Kozluca köyü istikametine doğru kaçtığını bildirmesi üzerine harekete geçen emniyet ekipleri,  içerisinde 4 bayan ile 2 erkeğin bulunduğu aracı, Kozluca yolu üzerinde terk edilmiş vaziyette buldular. Çevrede geniş çaplı bir arama yapan emniyet ekipleri, çayırlık alandaki otların arasına saklanan 2 bayanı yakaladılar.

Filmleri aratmayan bir kovalamaca sonucu  yakalanan 2 bayan gözaltına alınırken,  kovalamaca esnasında izlerini kaybettirip, kayıplara karışan 2’si bayan 4 kişinin yakalanması için emniyet ekipleri İnegöl genelinde geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim