İnegöl, Bursa, Eskiş

İnegöl, Bursa, Eskişehir ve civar ilçelerde ev ve işleri hırsızlıklarına karıştıkları tespit edilen, dünde İnegöl’de aynı amaçla dolaşırken, Emniyet ekiplerinin takibe aldığı 5 kişi, hırsızlık çetesi üyeleri oldukları gerekçesiyle, özel otomobille seyir halinde iken gözaltına alındılar.

Edinilen bilgilere göre, Bursa ve Eskişehir gibi il merkezleri başta olmak üzere, İnegöl’ün de aralarında bulunduğu yol güzergahında çeşitli ev ve işyeri hırsızlıklarına karıştıkları tespit edilen üçü kadın, ikisi erkek 5 kişi, dün İnegöl’e geldiler. 16 RD 011 plakalı özel otomobille şehir içerisinde bir süre gezen kişileri takibe alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bursa istikametine gitmekte olan söz konusu  özel otomobili, İnegöl-Bursa karayolu üzeri Akhisar  mahallesi yol ayrımı mevkiinde durdurmaya karar verdi.

İlçe Trafik, Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Asayiş ekipleri, aracın durdurulmasına karar verilen yerde, yoldan geçen diğer araçları durdurarak yığma yaparken, 5 kişinin içinde bulunduğu özel otomobil durduruldu.

Sürücü 25 yaşındaki C.A. ile özel otomobilde bulunan 28 yaşındaki E.U., 41 yaşındaki S.A., 25 yaşındaki H.B. ve 53 yaşındaki R.U., bir anda neye uğradıklarını şaşırdılar. 16 RD 011 plakalı özel otomobilden indirilen 3’ü bayan, 2’si erkek toplam 5 şahıs, ekip araçlarına bindirilerek, İnegöl Devlet Hastanesinde alınan sağlık raporlarının ardından Alanyurt Polis Merkezine götürüldüler. Şahısların, emniyetteki sorgularının ardından  Adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Editör: TE Bilişim