HÜSEYİN KURT, SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANDI

30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk olarak Belediye İmar İşleri, Park Bahçeler ve Kültür İşleri Müdürlüklerine yeni atamalar yapılmıştı. Son olarak ise, yaklaşık 3 yıldır Zabıta Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Kurt, seçimlerin ardından belediye bünyesinde yeni kurulan Spor Müdürlüğüne atandı. 28 Nisan Pazartesi günü (bugün) yeni görevine başlayacak olan Hüseyin Kurt, Zabıta Müdürlüğü görevinden önce bir müddet Park Bahçeler Müdürü, yaklaşık 10 ay gibi kısa bir süre de İtfaiye Müdürü olarak görev yapmıştı.

ZABITA’NIN YENİ MÜDÜRÜ GAZALİ ŞEN OLDU

Hüseyin Kurt’un Belediye Spor Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan Zabıta Müdürlüğü görevine ise, Belediye Fen İşleri Müdürlüğünde Müdür  Yardımcısı olarak görev yapan Gazali Şen getirildi. Seçimlerin ardından İmar Müdürü Kemal Malgaralı, Park Bahçeler Müdürlüğü’ne atanırken, Kemal Malgaralı’nın yerine ise, İmar Müdürlüğünde görev alan Mimar Fatma Cavcı getirilmişti. Park Bahçeler Müdürü Ekrem Ergün ise, Kültür İşleri Müdürlüğü’ne atanmıştı.

BAŞKAN YARDIMCISI ADİL KANSU BUGÜN GÖREVE BAŞLIYOR

Öte yandan, geçtiğimiz Perşembe günü yapılan olağanüstü Belediye Meclisi toplantısında, Belediye Başkan Yardımcılığına getirildiği bildirilen AK Partili Belediye Meclisi üyesi Adil Kansu’nun da, 28 Nisan 2014  Pazartesi günü (bugün) görevine başlayacağı öğrenildi.

Ayrıca, Belediyenin bazı Birim Amirlerine yeni Müdürlükler de bağlandı. Buna göre, Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Ahmet Bayhan aynı zamanda Strateji Geliştirme Müdürü oldu. Huzurevi Müdürü Recep Şen’e, Sosyal İşler Müdürlüğü görevi de verildi. Fen İşleri Müdürü Sabri Şen aynı zamanda Etüt Proje Müdürlüğü görevini de sürdürecek. Satın Alma Müdürü Hikmet Memiş ise, aynı zamanda Milli İşler Müdürü oldu. Yeni ihdas edilen Emlak İstimlak Müdürlüğü görevine ise  Ali Yakut getirildi.

Editör: TE Bilişim