İnegöl’ün yeni mahal

İnegöl’ün yeni mahallelerinden biri olan Huzur mahallesinde eğitim öğretimini sürdürmekte olan Huzur İlköğretim Okulunun Müdürü Mehmet Işık, 2011-2012 eğitim öğretim yılında da, öğrencilerin sosyal ve kültürel açıdan da  yetişmesi, eğitim öğretiminin başarılı olması için  yoğun bir şekilde  çalıştıklarını,  bir taraftan okulun fiziki  ortamlarını,  hayır severlerin ve velilerin destekleriyle  güzelleştirmeye, iyileştirmeye gayret ettiklerini, bir taraftan da  hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin başarısını  artırmaya yönelik faaliyetlerde bulunduklarını bildirdi.
Bu amaçla, sınavlarda başarılı olan okulun 30 öğrencisini  ödüllendirmek,  başarılarını artırmak, sınavlara daha iyi motive etmek için Bursa gezisi düzenlediklerini belirten Müdür Mehmet Işık,  “Bu geziyi Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi fakültesinde okuyan bir grup gençle planladık. Bu öğrenciler,  bize Bursa gezisinde hem rehberlik ettiler, hem bizleri Bursa’da güzel bir şekilde ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Geziye, Bursa hayvanat bahçesinden  başladıklarını anlatan Işık, “Öğrencilerimiz merakla ve dikkatle hayvanat bahçesini gezdiler. Rehber ağabeylerinden bilgiler aldılar. Daha sonra  Tophane ve  Ulucami  civarında bulunan tarihi ve turistik yerleri gezip görme imkanı buldular. Gezimiz,  güzel bir ortamda geçti. Öğrencilerimiz, sosyal ve kültürel  düzeyde  bilgilendiler, çok mutlu oldular. Okulumuz öğrencilerinin bu tür sosyal faaliyetlere daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyor ve bu faaliyetleri daha çok yapmayı  arzu ediyoruz” diye konuştu.
Müdür Işık, Bursa gezisi için otobüs tahsis eden  İnegöl Belediyesine, ayrıca Okula, öğretmen ve öğrencilere desteklerini esirgemeyen  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk’e teşekkürlerini sundu.

 

Editör: TE Bilişim