Bursa´da faaliyet gösteren Ali Osman Sönmez Huzurevi´nde huzur evi sakinleri ile personelin oluşturduğu koro, farklı sosyal etkinliklerde sahne almaya devam ediyor. Yıldırım Belediyesi katkılarıyla çalışmalarını sürdüren koro, geçtiğimiz hafta Perşembe günü İnegöl´de de muhteşem bir konsere imza attı.

İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevinde huzurevi sakinleri için düzenlenen konserde, Ali Osman Sönmez ve İnegöl Belediyesi Huzurevinde kalan konuklar bir araya gelme fırsatı buldu. Koro ile birlikte Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Bedestem Birimi eğitmeni Sadullah Öztürk´te solo şarkılarıyla konsere renk kattı. İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin´in de katıldığı konserde, zaman zaman Başkan Şahin ve İnegöl Huzur Evinde kalan konuklar da koroya dahil olarak şarkılara eşlik etti.

Koro ve solo şarkılarla başlayan konser, daha sonra yerini oyun havalarına bıraktı. Koroda yer alan huzurevi sakinleriyle İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi sakinleri, oyun havalarının çalmaya başlamasıyla birlikte bu kez sahnede buluştu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı konser, halay ile son buldu. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, bu muhteşem gösteri için konuk ekibe teşekkür etti. KURUM BÜLTENİ

 

Editör: TE Bilişim