Belediye Huzurevinde

Belediye Huzurevinde kalan yaşlılar, önceki akşam İnegöl’ün şifalı kaplıcası ile ünlü turizm merkezi Oylat’ta, Oylat Kaplıcaları Turizm A.Ş. tarafından ağırlandı.
Huzurevi Müdürü Recep Şen’in nezaretinde Oylat’a giden Huzurevi sakini yaşlılar, Çağlayan Otel yemek salonunda verilen iftar yemeğine katıldılar. İftar yemeğinin ardından şifalı kaplıca suyundan da yararlanan yaşlılar, yine Müdür Recep Şen’in nezaretinde banyoya girip, şifalı suda yıkanmanın keyfini de yaşadılar.
Oylat’ta iftar yemeğine katılıp, ardından da şifalı kaplıca suyunda yıkanmanın mutluluğunu yaşayan Huzurevi sakini yaşlılar, Oylat’ta bir müddet dinlendikten sonra Huzurevine döndüler.
Hem iftar yemeği sırasında hem de banyoda Huzurevi sakini yaşlılarla yakından ilgilenen Huzurevi Müdürü Recep Şen, değişik mekanın yaşlılar için moral kaynağı olduğunu, sürekli Huzurevinde kalmaktan sıkılan yaşlıların bu tür etkinliklerle huzur bulduklarını belirterek, Huzurevi sakini yaşlıları Oylat’ta ağırlayan Oylat Kaplıcaları Turizm A.Ş. yetkililerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim