Hotel Angelacoma Genel Müdürü Orhan Acar, “Misafirlerimizi şehrin gürültüsünden uzak, özel ve huzurlu bir ortamda hem kapalı hem açık alanı olan Restaurantımızda ağırlayabiliyoruz. Damak tadına uygun geleneksel lezzetlerle iftarını açmak isteyen herkesi çorbasından tatlısına hem besleyici hem de doyurucu zengin mönülerimizle Saklı Bahçe Restaurantımıza bekliyoruz” dedi.

Ramazan ayına özel iftar mönü alternatiflerini titizlikle seçtiklerini söyleyen Acar, “Misafirlerimize Kuzu Tandırdan, Patlıcan Kebabına, birbirinden lezzetli tavuk yemeklerine kadar geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. Ayrıca bu lezzetlerin tamamında tek fiyat uygulamamız mevcut. Zengin İftariye Tabağı, Çorba, Ana Yemek, Tatlı, Meşrubat ve Çay ikramından oluşan mönümüz 25 liradır. Misafirlerimiz tercihini hangi ana yemekten yana kullanırsa kullansın farklı bir rakam ödemiyor” dedi.

Yoğunluk sebebiyle mutlaka rezervasyon yapılması gerektiğini ileten Müdür Acar, “Saklı Bahçemizde huzurlu bir yemek ve keyifli bir akşam için misafirlerimiz 444 26 30 Nolu telefon numaralarımızdan bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilir” dedi.

Editör: TE Bilişim