Hayata geçirmeye hazırlandığı yeni projelerle bu dönemde de adından söz ettirecek olan İnegöl Genç İş Adamları Derneği’nin (İGİAD) Hakan Özdemir başkanlığındaki yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile dernek üyesi olan Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa’yı ziyaret ettiler.

Hakan Özdemir Başkanlığındaki yönetim kurulu, Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret ederek, yeni projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette konuşan Başkan Özdemir, “İnegöl’ümüz ve iş dünyasındaki genç kardeşlerimiz adına faydalı işlere imza atmaya çalışıyoruz. Bugün Türkiye’nin örnek sivil toplum kuruluşlarından birisi olan derneğimiz vasıtasıyla sosyal, kültürel, mesleki gelişim ve toplumsal gelişimi konu alan birçok etkinlik gerçekleştirdik. Bundan sonrada şehrimize vizyon katacak projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

İGİAD yönetiminin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Alper Taban ise, “İnegöl’ümüz ve özellikle gençlerimiz adına yapılan ve yapılacak her türlü faaliyete destek vermeye hazırız. Etkinliklerinizi mümkün mertebe takip etmeye çalışıyor, takdirle karşılıyorum. Sizlere de bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

KOCAAĞA’YA ZİYARET

İGİAD yönetimi, Başkan Taban’ın ardından günün ikinci ziyaretini dernek üyesi olan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa’ya gerçekleştirdi. Özdemir, “Dernek üyelerimiz arasında İnegöl’ümüzün sosyal, kültürel, ekonomik, sportif ve yapısal anlamda geleceğine yön veren arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de makamında ziyaret etmiş olduğumuz, yaklaşık 10 yıldan beri üyemiz olan sayın Rıdvan Kocaağa arkadaşımızdır. Kendilerine İnegöl’ümüz adına yapacakları çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim