Geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı kongresinde Başkan Eşref Kurem, vefa örneği göstererek, il kongre delegelerini eski İl Başkanı ve Milletvekillerinden oluşturdu. AK Parti eski Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ile Sedat Kızılcıklı Kurem’in listesinde yer aldı.

Pandemi süreci nedeniyle ertelenen AK Parti İlçe kongrelere geçtiğimiz günlerde yapılmaya başladı. Atama yoluyla atanan İlçe Başkanları yapılan kongrelerle seçilmiş başkan olarak göreve devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nilüfer’de yapılan AK Parti İlçe Kongresinde ise büyük bir vefa örneği gösterildi.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı seçilen Eşref Kurem il kongre delegeleri listesinde AK Parti eski Milletvekilleri Ali Kul, Faruk Ambarcıoğlu, Mehmet Tunçak, Hüseyin Şahin, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Önder Matlı, Sedat Kızılcıklı, eski İl Başkanları Cemalettin Torun, Sedat Yalçın ve Nagip Vardar, eski ilçe başkanları Celil Çolak, Ufuk Ay, Metin Düvencioğlu ile belediye meclis üyeleri Gökhan Dinçer ve Mihrimah Kocabıyık, Eski İl Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili adayı Gülten Kapıcıoğlu, eski Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini il delegesi olarak yer aldı.

Editör: TE Bilişim