Özel Cihangir hastanesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, torunu ile ilgilenilmediği gerekçesiyle  bir  dede, doktorla tartıştı. Olayı hastanenin dışında görüntülemek isteyen basın mensuplarına, hastane yetkililerinin sözlü hakarette bulunması dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre, S.M. ile H.M. çiftinin bebeği bir yaşındaki Kaan M.’yi alan dede A.G., kusma ve yüksek ateş nedeniyle, bir ticari taksi ile Özel Cihangir Hastanesi’ne getirdi. Çocuk Doktoruna konuyu anlatan dede A.G., torunu ile ilgilenilmediğini iddia ederek, çocuk doktoru ile münakaşaya girdi. Yaşanan tartışma sırasında, doktor ile dede arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre kavga hastane güvenliklerinin müdahalesi sonucunda sona erdi.

Yaşanan olaya iyice sinirlenen dede A.G., ateşler içinde olan bir yaşındaki torununu alıp, yine ticari araçla bir başka özel hastaneye  götürdü.

Torununu alıp başka bir özel hastaneye giden dede, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaralandığı iddia edilen doktor da sağlık raporunun ardından Alanyurt Polis Noktasına giderek, şikayetçi olup ifade verdi.

Dede A.G., polise verdiği ilk ifadesinde, “Doktora torunumun yüksek ateşi var, durumu acil, sürekli kusuyor dedim. Doktor bana, sırada bekleyenler var, burası acil servis değil diye çıkıştı. Bu yüzden tartıştık” dediği bildirildi.

BASINA SÖZLÜ HAKARET

Olayı duyarak Özel Cihangir Hastanesinin önüne gelen basın mensuplarını, agresif bir yetkili karşıladı. Dışarıda olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına, hastanedeki bazı yetkililerin sözlü hakaretlerde bulunması dikkat çekti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim