İnegöl Mobilya Sanay

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından, önceki akşam  Orhan İnegöl Köftecisinde organize edilen yemekte, İnegöl’deki nakliyeci esnafının dertleri ve istekleri masaya yatırıldı. Yemeğe, İMOS Başkanı Mesut Baysal ile Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ile İnegöl’de faaliyette bulunan  nakliye firmalarının sahipleri katıldı.

Nakliye firması sahiplerinin mobilyacı esnafından isteklerinin ve sektörle ilgili sıkıntılarının konuşulduğu toplantıda, belirlenen konu başlıkları ile ilgili dernek çatısı altında bir çalışma başlatılmasına ve bu çalışmaların yürütülmesi için Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz Başkanlığında bir Komisyon kurulmasına karar verildi. Hem mobilyacılardan hem nakliyecilerden oluşacak bu Komisyon, belirlenen konularla alakalı çalışmalar yapmakla görevlendirildi.

Toplantı ile ilgili bir açıklama yapan İMOS Başkanı Mesut Baysal, “Nakliye sektörü İnegöl’ün diğer rakiplerine karşı en büyük avantajıdır. Mobilyamız bugün eğer bir yerlere gelmişse, bunda nakliyeci esnafımızın da çok büyük katkıları olmuştur. Ama bugüne kadar mobilyacılar ile nakliyeciler bir araya gelip, ortak sorunları birlikte çözebilmek için bir çalışma başlatmamıştı. Bu akşam oluşturulan bu komisyon, inşallah belirlenen konular üzerine hızlı bir şekilde gider, projelerini üretir ve çözüm bulmaya başlar. Çünkü, herkesin yaptığı işten zevk alması ve para kazanması lazım” dedi.

Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ise, İMOS’un başlattığı bu çalışmaları önemsediklerini ve bundan sonra oluşturulacak projelerde oda olarak aktif rol alacaklarını söyledi. Korkmaz, “İMOS İnegöl’ün tek mobilya ihtisas derneği olarak sanayinin tüm bileşenlerini kendisine muhatap alıyor ve çözümler bulmaya çalışıyor. Bu sanayimiz için çok önemli. Nakliyeci arkadaşların sorunlarının dinlenmesi ve çözüm için çalışmaların başlatılması bile büyük bir adımdır. Oda olarak yaptığımız çalışmaları İMOS ile beraber daha etkin olarak yürüteceğimizi sanıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim