Türkiye’nin lider koltuk üreticilerinden Seyran Koltuk, sektöründe fark yaratacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Çevre ve insan odaklı yaklaşımı doğrultusunda; Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji ile iş birliği yapan firma, İMOTİM Mobilya AVM çatısına güneş enerji santrali (GES) kurarak örnek bir çalışmaya imza attı.

Türkiye’nin lider koltuk üreticilerinden Seyran Koltuk, insan ve çevre odaklı anlayışı çerçevesinde projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Firma bu doğrultuda; Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji ile iş birliği yaparak, İmotim Mobilya Avm  çatısına güneş enerji santrali (GES) kuruyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Seyran Koltuk Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İnegöl’ün vergi rekortmenleri arasında yer alan Mahmut Yaran, global bir vizyona sahip, profesyonel bir ekip ve modern hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kuruldukları günden bu yana sürekli gelişim ve yenilikçi anlayış çerçevesinde yol almaya özen gösterdiklerine dikkat çeken Yaran, “Çevreci ve insan odaklı bir anlayışa sahibiz. Seyran Koltuk olarak; gelecek nesillere daha yaşanabilir bir doğa bırakma hedefindeyiz. Bu anlayışla, fabrika çatımıza güneş enerji santrali kuruyoruz” dedi.

Kaynakların etkin kullanımının dünya için oldukça fazla önemi olduğunun altını çizen Yaran, çevreyi koruyacak projeleri hayata geçirmeye özen gösterdiklerini kaydetti.

ÖRNEK BİR PROJE

Çevre dostu teknolojilerin yaygınlaşması gerektiğini vurgulayan Yaran, “Enerjiyi temiz ve yenilenebilir kaynaklardan elde etmek içinde yaşadığımız dünyamızın geleceği açısından büyük önem taşıyor. Firma olarak bunun bilincindeyiz. Bu nedenle güneş enerji sistemlerinin öncü firması CW Enerji ile iş birliği yaparak çatımızda güneş enerji santralini hayata geçiriyoruz. Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi olan CW Enerji ile örnek bir projeye imza atmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Çözüm ortakları olan CW Enerji’nin Türkiye’nin lider güneş paneli üreticisi olduğuna dikkat çeken Yaran, firmanın sektörde en yeni teknolojileri geliştirerek, kullanıcıların enerji ihtiyacına kalıcı çözümler ürettiğini söyledi.

YARINLARA DAHA YEŞİL BİR DÜNYA

CW Enerji’nin güneş enerji santrali projesi ile artık kendi elektriklerini üreteceklerini belirten Seyran Koltuk Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yaran, şöyle devam etti: “CW Enerji iş birliği ile hayata geçireceğimiz anahtar teslim projemiz 1585,53 kWp değerinde. Proje montajına çok yakında başlayacağız. Çevre dostu ve temiz enerji kaynağı olan güneşten yararlanarak hem kendi elektriğimizi üretecek hem de sürdürülebilir enerjiyle doğal kaynakların verimli kullanılmasını teşvik ederek, yarınlara daha yeşil bir dünya bırakılmasında da payımız olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim