Uludağ Üniversitesi


Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Sosyal Sorumluluk Proje Çalışma Topluluğu, sosyal etkinlik kapsamında huzurevinde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek, Huzurevi sakini bayanların anneler gününü kutladılar.

Öğretim Üyesi Beyhan Yazçayır’ın nezaretinde dün saat 13.45'de huzurevine gelen Sosyal Sorumluluk Proje Çalışma Topluluğundaki öğrenciler, yaşlıların tek tek ellerini öperek, annelerin anneler günün kutlayıp, çiçek verdiler. Ayrıca, kendi ellerinle yaptıkları pasta, kek poğaça türü yiyecekleri de onlarla paylaştılar. Öte yandan kendi olanakları ile temin ettikleri giysi türü eşyaları da hediye ettiler.

Sosyal Sorumluluk Proje Çalışma Topluluğu Başkanı Yunus Uzunoğlu, "Bu ziyarette arkadaşlarımızla birlikte Huzurevi sakinleriyle sohbet edip, onların sosyal gereksinimlerini paylaşma fırsatı bulup, onlarla hoş vakit geçirmek için buradayız. Annelerimizin anneler gününü kutladık. Annelerin sadece anneler gününde değil, her zaman hatırlanmasını sağlayacak davranışlarda bulunduk. Babalar günü dolayısıyla da tekrar geleceğiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen okul yönetimi ve öğretmelerimize teşekkür ederiz" dedi.

Gruptaki öğrencilerden Özgür Delibaş, bağlaması ile seslendirdiği güzel türkülerle yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Editör: TE Bilişim