İnegöl AVM Genel Müd

İnegöl AVM Genel Müdürü Ömer Hamurcu, kârlı ve keyifli alışverişin adresi İnegöl AVM’de Bahar ve Yaz sezonunun başladığını, müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine, kapanma saatinin saat 22.00’den 23.00’e kadar uzatıldığını bildirdi.
Türkiye’de yaz saati uygulamasına geçilmesi ve gündüzlerin uzaması üzerine, güzel bahar akşamlarının tadı daha da uzun yaşansın diye, İnegöl AVM’nin açılış kapanış saatlerinin değiştirildiğini belirten Müdür Ömer Hamurcu,  “Zengin marka konsepti, ilgi çeken sosyal donatı alanları ve ferah mekânlarıyla kârlı ve keyifli alışverişin adresi olan İnegöl AVM’de, Kış döneminde sabah saat 10.00 ile akşam saat 22.00 arasında hizmete açık olan mağazalar, artık sabah saat 11.00’de açılıp, akşam saat 23.00’te kapanacaklar” dedi.
Mesai saatlerinin, müşterilerden gelen yoğun talepler üzerine, yeniden düzenlediğini ifade eden Hamurcu, “Yeni mesai saatleri uygulaması sonrasında Türkiye’nin en büyük meydanlı alışveriş merkezi olan İnegöl AVM’de, bahar akşamları daha da keyifli oldu. Öte yandan İnegöl AVM’deki, Bursa ve yakın çevresindeki tek 5M Migros’ta ise mesai saati sabah  10.00’da başlayıp, akşam  23.00’te bitecek” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim