İnegöl AVM’nin

İnegöl AVM’nin ‘Sevgililer Günü’ kampanyasındaki şanslı çiftler rüya gibi bir gün yaşadılar.

Aşklarından uçtular

İnegöl AVM’nin ‘Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı, ‘Aşkımdan Uçuyorum’ kampanyasının talihlileri, helikopter davetiyeleri ile Ajda Pekkan Konseri davetiyelerini aldılar. Kampanyayı kazanan 3 çift, geçtiğimiz Pazar günü rüya kent İstanbul’un semalarında unutulmaz dakikalar yaşadılar.

Helikopter turu davetiyelerini İnegöl AVM İşletme Müdürü Ömer Hamurcu’dan alan, Nuray Özcan, Canip Demir ve Mehmet Kayar,  geçtiğimiz Pazar günü sevdiklerini de yanlarına alarak, İstanbul’a gittiler ve doyumsuz boğaz manzarasını helikopterden seyrederek unutulmaz bir gün yaşadılar. Şanslı çiftlerin keyifli turları sırasındaki heyecan ve mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Öte yandan kampanyaya katılan Dilay Özçetin, Ümit Özer, Mehmet Pürlüsoy, Ali Güvenç Tezcan ve Oğuz Şengöz ise, 24 Şubat 2012 Cuma akşamı  saat 21.30’da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde yapılacak olan Ajda Pekkan Konserini izleyecekler.

50 TL’YE AUDİ A3 KAMPANYASI SÜRÜYOR

İnegöl AVM’nin müşterilerine özel hazırladığı kampanyaların  ardı arkası kesilmediğine işaret eden İşletme Müdürü Ömer Hamurcu, “Nitekim İnegöl AVM müşterilerine özel bir diğer sürprizimiz olan ve 24 Aralık 2011 tarihinde başlayan, 4 Mart 2012 tarihine kadar sürecek olan ’50 TL’ye AUDİ A3 ister misin?’ kampanyası da yoğun ilgi ile sürüyor. Kampanyaya katılmak için aynı gün içinde toplamda 50 TL’lik alışveriş yapmak ve alışveriş fişleri ile birlikte İnegöl AVM içerisindeki kampanya kayıt noktalarına gitmek yeterli oluyor” dedi.

 

Editör: TE Bilişim