Kârlı ve keyifli alı

Kârlı ve keyifli alışverişin adresi İnegöl AVM’nin, müşterilerine özel sürprizlerine her gün bir yenisi eklediğini bildiren İnegöl AVM İşletme Müdürü Ömer Hamurcu,  Son yıllarda hareketli şarkılarıyla gençlerin gözdesi haline gelen ünlü pop müziği sanatçısı Berksan’ın, İnegöl AVM’de mini bir konser verdiğini, konser sonunda hayranlarına imzalı posterini dağıttığını belirtti.

Türk pop müziğinin sevilen ismi Berksan’ın geçtiğimiz hafta sonunda hayranlarıyla İnegöl AVM’de buluştuğunu anlatan Müdür Ömer Hamurcu,  “Mini bir konser veren Berksan’ın şarkılarına İnegöl AVM meydanında toplanan yüzlerce hayranı, koro halinde eşlik ettiler. Sanatçıyı görmek, imza alabilmek için AVM meydanında uzun kuyruklar oluşturan hayranları, Berksan’ın fotoğraflarının yanı sıra, tişörtlerini kollarını hatta çantalarını bile imzalattılar. Sevenlerinin ısrarlarını kıramayarak grubunda şampiyonluğa çok yaklaşan İnegölspor’un atkısını da boynuna takan yakışıklı popçu, şarkılarının bir kısmını da böyle seslendirdi. Berksan, muhteşem sahne performansı ve sempatik tavırlarıyla İnegöl AVM müşterilerini mest etti” dedi.

SÜRPRİZLER BİTMEYECEK

Açıldığı günden bu yana ünlü markalar, fast food ve eğlence mekânlarıyla karlı ve keyifli alışverişin adresi haline gelen İnegöl AVM’de sürprizlerin devam edeceğine vurgu yapan Hamurcu,  İnegöl AVM’de özel kampanyaların ve etkinliklerin aralıksız  devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim