İnegöl AVM’nin

İnegöl AVM’nin, AVM bünyesindeki tüm işyerlerinden 50 liralık alışveriş yapanlara bir çekiliş numarasının verildiği, “50 TL’ye Kim Auidi A3 İster” Kampanyasının talihlisi Hüdayi Özkılıç, kazandığı otomobilin Trafik ve Kasko sigortasını Ray Sigorta-Uğur Çetin Acentesine yaptırdı.
Ray Sigorta-Uğur Çetin Acentesinin Osmaniye mahallesi, Şebboy caddesi numara 69/A (İnegöl AVM karşısı) adresinde Auidi A3 otomobilinin Trafik ve Kasko sigortası işlemlerini yaptıran talihli Hüdayi Özkılıç,  çeşitli sigorta firmalarıyla yaptığı görüşmeler neticesinde, aldığı teklifler arasında Uğur Çetin Acenteliğinin  Trafik  ve Kasko hizmetlerini daha uygun bularak Uğur Çetin Acenteliğini tercih ettiğini ifade eden talihli Hüdayi Özkılıç,  “Sigorta sektöründe bu acentenin konumunu çok iyi biliyorum. Sahip olduğumuz değerleri önce Yüce Rabbimize, daha sonra da son zamanların olmazları içerisinde yer alan sigortaya emanet ediyoruz. Bu vesileyle, Ray Sigorta-Uğur Çetin Acenteliğini kendime uygun görerek, İnegöl AVM çekilişinden kazandığım  otomobilimin sigortalarını yaptırmış bulunmaktayım. Allah hiç kimseye kaza, bela vermesin ama kazaya, belaya karşı önlem almak şart” dedi.
Ray Sigorta-Uğur Çetin Acenteliğinin sahibi  Uğur Çetin ise, İnegöl AVM’nin otomobil talihlisi Hüdayi Özkılıç’ın Trafik ve Kasko sigortası için Ray Sigorta-Uğur Çetin Acentesini tercih etmesinden dolayı  büyük keyif aldığını söyledi.
Poliçeleri tanzim etmenin, acentenin görevi olduğunu vurgulayan Uğur Çetin,  “Fakat bununla da yetinmemek gerekir. Sigortalıyı bu mevzuat ile ilgili iyi bilgilendirmek gerekir. Biz, bu konuda bütün müşterilerimiz gibi talihlimiz Hüdayi Özkılıç’a da sigorta kapsamında nelerin yer aldığını anlattık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” diye konuştu.
İnegöl AVM’nin  “Hep Kazandırıyoruz”  sloganının son derece yerinde bir söylem olduğunu ileri süren Çetin, “Bize de iş olarak kazanmak nasip oldu. Bu konuda İnegöl AVM’nin hizmete açılmasında  emeği geçen her kese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” diyerek, otomobilin sigorta dosyasını  talihli, Hüdayi Özkılıç’a teslim etti.

 

Editör: TE Bilişim