İnegöl AVM’nin geleneksel hale getirdiği hayalleri süsleyen otomobil kampanyasının talihlisine aracı, ünlü sanatçı Mehmet Erdem Konserinde teslim edildi. İnegöl AVM meydanında  sahne alan Mehmet Erdem’i bin civarında genç dinledi. Volvo S60 aracının anahtarını sahibine teslim eden ünlü sanatçı, konserin ardından hayranlarına mini imza günü gerçekleştirdi.

İnegöl AVM’nin, her yıl heyecanla beklenen ve artık geleneksel hale gelen otomobil kampanyasında, bu yıl da sona gelindi. 1 Aralık 2013 tarihinde başlayan ve 4 aydır yürütülen,  sona yaklaştıkça heyecanı daha da artan, 31 Mart 2014 tarihinde sona eren kampanyanın talihlisi 5 Nisan 2014  Cumartesi günü Noter huzurunda yapılan halka açık çekilişle belli olmuştu.

İnegöl AVM’den alışveriş yapan toplam 15 bin 147 kişinin katıldığı ve 56 bin 413 kupon kesildiği çekiliş sonucunda, aracı kazanan talihli Şerafettin Akşahin, aracının anahtarını dün saat 14.00’de gerçekleştirilen konserde ünlü ses sanatçısı Mehmet Erdem’in elinden aldı.

İNEGÖL AVM’Yİ BEĞENDİ

Konser öncesi İnegöl basının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı Mehmet Erdem, İnegöl’e ilk kez geldiğini ve İnegöl ile birlikte İnegöl AVM’yi de beğendiğini ifade ederek, “İnegöl AVM, ücretli konserlere gelemeyenler için ideal ve güzel bir yer. Daha önce karşılaşmadığımız bir kitle ile karşılaşacağız. Buda bizim için önemli bir şey” dedi.

BENDEN OYUNCULUK ÇIKMAZ

Küçük yaştan bu yana müzikle uğraştığını ifade eden Erdem, “Son iki senedir albüm çıkardık. Ama ondan öncede farklı projelerde yer aldım. Birçok albümler de gruplarda yer aldım. Aslında makine mühendisiyim. Ama mesleğimi yapmadım, hep müzikle uğraştım. İlkokulda mandolin çalmaya başlamıştım. Onun harici bağlama, ud, bas gitar çalıyorum. Kendime yakıştığını düşündüğüm parçaları seslendirmeyi seviyorum. Hakim bey parçasıyla daha çok duyulmaya başladım. Bu parçayı 2000 yılında söylemeyi çok istedim. Ama yeni nasip oldu. Güzel tepkiler aldık. Herkes kadar duygusalım, mutluyum. Hakim bey parçasını, sezen aksu yazdı. Sezen Aksu bana ‘ben bu parçayı senin için yazmışım, haberim yokmuş’ dedi. Böyle bir hikayesi var. Bu parça benim hayatımı değiştirdi. Parçalarımızın karşılık bulması bizi sevindiriyor. Beklediğimizin üzerinde ilgi oldu. Dizi müziklerimde var. 10’un üzerinde film müziği,  10’un üzerinde dizi müziği yaptık.  Ödül aldığımız parçalar var. Yeni albüm çalışmamız devam ediyor. Herkes kadar özel hayatıma vakit ayırıyorum. Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum. Bütün parçaların hepsi benim çocuğum gibi. Ayrım yapmıyorum. Her şarkının bir anlamı var bizim için. Konuk olduğum diziler ve filmler de oldu. Bu konuda teklifler geliyor ama benden oyunculuk çıkmaz” ifadelerini kullandı.

Kısa röportajın ardından ise ünlü sanatçı, İnegöl AVM meydanında  hazırlanan sahne de hayranları ile buluştu.

HAKİM BEY

Çıkış parçası ‘Hakim Bey’ ile konserine start veren Mehmet Erdem, birbirinden güzel parçalarını İnegöllüler için söyledi. Yaklaşık yarım saat süren konser sonucunda, ünlü sanatçı İnegöllüleri mest etti.

ARACININ ANAHTIRINI ÜNLÜ SANATÇININ ELİNDEN ALDI

Konserin ardından ise, ünlü sanatçı, 5 Nisan 2014 Cumartesi günü yapılan çekiliş sonucunda Volvo S60 otomobili  kazanan talihli Şerafettin Akşahin’e, otomobilin anahtarını teslim etti.

MİNİ İMZA GÜNÜ

Otomobilin anahtar  teslimi töreninin ardından ise ünlü sanatçı, albümlerini, sevenleri için imzalarken, hayranlarını kıramayıp fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

 

Editör: TE Bilişim