AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, gazetemize yaptığı ziyarette popülizm yapan bir siyaset tarzı benimsemediklerini söyleyerek, “Bizler gerçekçi projelerle yola çıktık. Bugüne kadar ne söz verdiysek o’nu yaptık. Bundan sonrada verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz. İnegöl 2023’de bambaşka bir kimliğe bürünecek” diye konuştu.

Parti Yöneticileri Melih Ateş ve Erhan Bilican ile gazetemizi ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bayraktar ile İnegöl’ü konuştu.

AK Parti Genel Merkezi’nin ve Bursa’nın İnegöl’e bakış açısının oldukça değerli olduğunu söyleyen Durmuş, “Bizler ilçemiz adına önemli bir sorumluluk aldık. Tek derdimiz var, o’da gelişen büyüyen İnegöl’e katkı sağlamak. Vatandaşlarımızın yanında olmak ve kanunlar çerçevesinde sıkıntılarına çözüm bulmak. Bu konuda İnegöl medyasını da yakından takip ediyoruz. İnegöl’ün gelişimi ve daha yaşanabilir bir şehir olması adına kaleme alınan her konuyu önemsiyoruz. Bu açıdan sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana halkına gerçekçi projeler sunduğunu ve verdiği sözleri yerine getirdiğini anlatan Mustafa Durmuş, “Bizlerde gerek yerel seçimlerde hazırladığımız beyannamelerimizde gerekse da Ankara merkezli tüm yatırımlarımızda vatandaşlarımıza hep samimi olduk. Yapamayacağımız sözleri verip popülist bir yaklaşım sergilemedik. İnegöl, büyüdükçe ihtiyaçları sürekli yenilenen canlı dinamik bir ilçe. Tüm sorunlara vakıf bir teşkilatız. Yaşanan her hangi bir sorunda gerek il yönetimimiz gerek de genel merkezimizi bilgilendirip çözüm arıyoruz. İddiamız şudur ki 2023’de bambaşka bir kimliğe bürünecek İnegöl’ümüz. İl Yönetimimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve İnegöl Belediyemizle sağladığımız örnek koordinasyonumuzla İnegöl ilklerin şehri olmaya devam edecek” diye konuştu.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyaretin ardından AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Erdal Bayraktar’ı köşe yazılarında ele aldığı konular üzerine tebrik edip hediye takdiminde bulundu.

Editör: TE Bilişim