İnegöl`de kar yağışının ardından bir haftadır sabah saatlerinde görülen yoğun sis trafik kazalarına yol açmaya devam ediyor. İnegöl adeta çarpışan oto pistine döndü.

İnegöl İlçesi`nde, sis yüzünden meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında otomobil içinde sıkışarak yaralanan 36 yaşındaki Rukiye Beyhan, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Sis yüzünden saat 11.30 sıralarında üç aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Bursa-Ankara Karayolu Kaplan Tesisleri Mevkii`nde, Trafik ışıklarında bekleyen Satılmış Karakısa yönetimindeki 64 KY 849 pakalı aracı yoğun sis nedeniyle göremeyen Rukiye Beyhan yönetimindeki 16 AT 166 plakalı otomobil çarptı. Otomobile ise arkasında gelen Fehmi Alanas`ın kullandığı 34 BY 8656 plakalı TIR çarptı. Şiddetli çarpışmanın ardından iki araç arasında kalan otomobildeki Rukiye Beyhan sıkıştı. Olay yerine gelen trafik,itfaiye ve arama kurtarma ekibi ve 112 Acil Servis ekibini ile birlikte genç kadını araçtan çıkardı. Yaralı sürücü İnegöl Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Editör: TE Bilişim