İnegöl Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan Çavuşköy Mahallesinde parke taşı uygulaması gerçekleştiriyor. Bu çalışmayla mahalle yazın toz, kışın çamurdan kurtulmuş olacak.

Hizmet seferberliğini hem merkezde hem de kırsal mahallelerde sürdüren İnegöl Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde üst yapıyla ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda Çavuşköy Mahallesinde daha önce tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından, parke taşı uygulaması da başladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger ve Eşref Yiğit ile birlikte Çavuşköy’de devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin de katıldığı incelemede, açıklamalarda bulunan Başkan Taban, eksikleri gidermek için gayret sarf ettiklerini söyledi. Yapılan çalışma hakkında konuşan Taban, “İnegöl Belediyesi olarak şehrimizin eksiklerini, aksaklıklarını gidermek üzere bir dizi çalışmalar yürütüyoruz. Buralarda da geçmiş dönemde olduğu gibi bugünde yine mahallemizin başta alt yapıdır, beraberinde parke taşıdır ve diğer ihtiyaçları gibi eksik olanları gidermek için buradayız. Arkadaşlarımız bir çalışma başlatmışlar burada. Alt yapı çalışması zaten yapılmıştı. Üzerine de parke taşı döşenerek vatandaşlarımızın temiz bir ortamda, güzel bir ortamda yaşamlarını sağlamak istiyoruz. Tabi ki eksiklerimiz çok fazla bunu fark ediyoruz ama bunları böyle gerçekten dişimizden tırnağımızdan arttırıp olabildiğince mahallelerimizin eksiğini gidermek adına kullanıyoruz. Daha da fazlasını yapmak istiyoruz. Devlet bütçesini, malını en güzel ve en tasarruflu şekilde kullanıp bunu yeniden arttırdığımızda vatandaşımıza çevirmeye gayret ediyoruz. Yapılan hizmet hayırlı olsun inşallah” dedi.

Parke taşı talebini mahallenin bayanlarının bir önceki ziyarette dile getirdiğini hatırlatan Taban, “Ben buraya geldiğimde hanımefendiler özellikle söylemişlerdi. Başkanım bir gelin görün dediler. Aslında farkındayız ama inşallah bize müsaade edin dedim. Allah’ta nasip etti göreve geldik. Bugün yapılmasından bende çok mutluyum. Diğer eksikleri de inşallah hızlı hızlı gidermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim