Yenice’de Aktaş Coşkusu
AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş Yeniceköy Mahallesinde coşkulu bir miting gerçekleştirdi.
AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın gerçekleştireceği mitingde sahneye çıkan AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban, kısa bir selamlama konuşmasının ardından “Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. 1 hafta sonra çok önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. 4,5 yıl bir daha seçim olmayacak. 16 aydır canla başla koşturuyoruz. Alinur başkanımla uyum içinde sizlerin fikirlerini alarak yol haritası hazırladık. Sizlerin teveccühü olursa şehrimizin eksiklerini tamamlayacağız. Burada aramızda Hasan başkanımı gördüm kendisi fikirler verdi. Burada başta su olmak üzere kanalizasyon, asfalt, taziye evi olmak üzere yine bir burada kapalı bir Pazar yeri Yenice’mize kazandırmak istiyoruz. ”
AK Parti Eski Milletvekili Önder Matlı ise“Bu topraklar yoğrulduğu mayasını inkâr etmedi, Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Bizim kardeşliğimiz bir yazılmış. 31 Mart akşamında da başarılarımızın devam etmesini diliyorum.”
Coşkulu bir kalabalığa hitap eden Alinur Aktaş “Bu şehirde doğdum bu şehirde doydum, bu şehirde okul okudum, bu şehirde 13,5 sene hizmet ettim, bu şehri güzelleştirmek için elimden gelen gayreti gösterdim. Allah’a hamd olsun 16 ay önce cenabı Allah bana büyükşehir belediye başkanlığı görevini nasip etti. Bu kutlu şehrin her bir parçasına hizmet benim için önemli bir görev. “
“Biz İnegöl’de kıyı Mahalleler ile alakalı program düşünmüyoruz dediler SKM’deki arkadaşlar, bugün burada Yeniceköy’deyiz. Niceleri burada hizmet etti emek verdi. Az önce Hasan abimi gördüm, sizin su ile alakalı probleminiz var. Depomuzu yaptık bağlantıları yaptık. Kaynak suyu istiyorsunuz bunu yapmak boynumun borcu. Pazar yeri ile alakalı çalışmalar harekete geçirilecek. Yeniceköy’ü güzelleştirmek için çalışacağız.”

“Bu seçim yerel bir seçim değil, bu seçim ittifakların olduğu seçim. Bundan sonra 4,5 sene seçim olmayacak.  Son elli yıllık cumhuriyet tarihinde böyle bir dönem gelmedi. Mart’ın sonu bahar diyor ama kafalar kış. Mart’ın sonu bahar diyorlar Suriye’yi Tunus’u ne hale getirdiklerini görüyorsunuz dimi. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. “
“31 Mart akşamı farklı bir tablonun çıkmasını istiyorlar ki cumhur infilakını sorgulamak istiyorlar. Mızrak çuvala sığmıyor. HDP il başkanı 2 gün önce Bursa’da mitin yaptı ne dedi biliyor musunuz? Biz Bursa’da AKP ve MHP karşısında kim güçlü ise onu destekleyeceğiz dedi.”
“Bana kızan olabilir siyasi partilerimize kızanlar olabilir, dargınlıklar olabilir ama bizim Bursa’ya kızamaya Türkiye’ye kızma hakkı yok. İşte Beka mevzusu buradan geliyor.”

Editör: TE Bilişim