Öğlen ve ikindi ile Cuma namazının camilerde kılınmasına izin verilmesinin ardından emniyet ekipler tarafından cami girişlerinde maske ve seccade denetimleri başladı. Çoğu vatandaşın kurallara uyduğu gözlenirken, kurallara uymayan vatandaşların emniyet ekipleri ile tartışma yaşamaları dikkatlerden kaçmadı.
Özellik 18 yaş altına ve 65 yaş üstüne getirilen dışarı çıkma serbestliğin ardından camilerde hareketlilik başladı. Bunu dikkate alan emniyet ekipleri camilerde maske ve seccade denetimlerine başladı. Maske ve seccadesi olmadan camiye gelenler uyarıldı. Emniyet ekiplerinin uyarılarını dikkate almayan vatandaşlara ise cezai işlem uygulanmaya başlandı.


UYARILARA TEPKİ GÖSTERİYORLAR
Yanında maskesi ve seccadesi olmayan vatandaşlar camiye girişlerde güvenlik güçleriyle tartışmaları ise görüntülere yansıdı. 


KURALLARA UYALIM
Emniyet ekipleri tarafından camilerde denetimlerin artarak devam edeceği öğrenilirken, vatandaşların Koronavisürle daha etkin savaşılabilmesi için maske ve seccade zorunluluğunu uymaları konusunda uyarılarda bulundular.

Editör: TE Bilişim