Süleymaniye Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaşı,  corona virüs şüphesiyle komşuları şikayet edince panik dolu anlar yaşandı. Emniyet ve sağlık ekipleri şikayete konu olan şahısı evinin yakınlarındaki markette bulunca gerçek de ortaya çıkmış oldu.

Evinde öksürük krizi geçiren bir vatandaş, komşuları tarafından fark edilerek corona virüs şüphesiyle şikayet edildi. Harekete geçen emniyet ve sağlık ekipleri şikayet edilen vatandaşın ikametine gitti. Şüpheli adamın yakınları evin kapısını açarak, kendisinin dışarıya alışveriş yapmaya gittiğini söyledi. Takibe devam eden ekipler vatandaşı, Park Caddesi üzerinde bulunan bir markette alışveriş yaparken buldu. Ekipler durumu vatandaşa anlatınca gerçek de ortaya çıktı. Corona virüs şüphesiyle şikayet edilen vatandaş öksürük iddiasını doğruladı fakat yemek yerken nefes borusuna kaçan bir gıdadan dolayı öksürdüğünü belirtti. Sağlık ekipleri şüpheli adamın ateşini ölçünce ateşi de düşük çıktı. 

Ekipler, şüpheli adamı kontrol amaçlı İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne götürüp gerekli kontrolleri yaptıktan sonra taburcu etti. Durumu öğrenen komşuları ve yakın çevresi de böylelikle derin bir nefes almış oldu.

Editör: TE Bilişim