İnegöl’de Pazar günü İlçe Şehir Stadyumunda yaşanan gerginliğin etkisi büyüyor. İnegölspor Başkanı Münür Kanar’ın destek istemesi üzerine İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü’nün verdiği cevap ve yaşanan söz düellosu bomba etkisi yaşattı. İnegöl’ün gol atması üzerine sevinç gösterisine dahil olmayan Kaymakam Şükrü Görücü ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a sosyal medyadan tepki yağıyor.

Play Off’a kalma mücadelesi veren İnegölspor’un Sarıyer ile oynanan maçta protokolde gergin anlar yaşandı. İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ’ında takip ettiği maçta çok konuşulacak polemik savaşları yaşandı.

Stadın protokol odasında İnegölspor Başkanı Münür Kanar’ın, borcu olan kulübe maddi destek istemesi ve üstü kapalı Belediye Başkanı Alper Taban’ı kasdederek takıma sahip çıkmadığını söylemesi üzerine, Kaymakam Şükrü Görücü devreye girmiş, “Parayı o verecekse, kulübü de o yönetir” demesi ciddi krize neden oldu. Bu söze kızan İnegölspor Başkanı Münür Kanar, “Siz o’nun avukatı mısınız?” diyerek sert bir çıkış yaptı.

Buz gibi bir havanın estiği mücadele daha sonra kendilerine ayrılan bölüme geçen protokol üyeleri dikkatlice maçı takip ettiler. Güçlü rakibi karşısında 1–0  öne geçen  İnegölspor’un golü herkesi sevince boğarken, protokolde ki görüntü tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Kaymakam Şükrü Görücü ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın gol sevincine ortak olmadıkları görüldü. Bu fotoğraf sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında yer aldı. İnegölspor yöneticileri  ve taraftarları sosyal medya aracılığı ile her iki ismi eleştiri yağmuruna tuttu.

Bilindiği üzere Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığında geçtiğimiz haftalarda bir toplantı yapılmış, İnegöl protokolünde katıldığı toplantıda kampanya başlatılmıştı. Bu kampanyaya sadece 50 bin liralık destek sağlandığı ve en büyük katkının İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın sağladığı açıklanmıştı.

Editör: TE Bilişim