İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası tarafından bayan kuaförlerine yönelik makyaj eğitimi verildi.

Türkiye’de ve yurt dışında ‘Corci’ ismiyle ün yapmış sahnelerin ve setlerin vazgeçemediği ünlü makyaj profesörü Yavuz Birsel tarafından İnegöl’de faaliyet gösteren bayan kuaförlerine, kalfa ve çıraklarına, ayrıca Halk Eğitim Merkezinde kuaförlük eğitimi alan kursiyerlere makyaj eğitimi verildi. Ayrıca dizi film yapımcısı olan Corci 33 yıl önce İngiltere’ye gidip sahne sanatları eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye dönüşünde makyaj dalının bir numaralı ismi oldu.

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası tarafından İnegöl’e davet edilen Corci, 105 kişinin katılım sağladığı 5 saat süren eğitimde bayan kuaförleri ve adaylarına uygulamalı makyaj eğitimi ve makyajın sırlarını anlattı. Corci, ayrıca kendi imal ettiği ürünlerin tanıtımını ve uygulama şekillerini anlattı.

ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR

Konu ile ilgili bilgi veren Oda Başkanı Erhan Güven, “Daha önce de olduğu gibi bundan sonra da eğitimlere devam edeceğiz. Öğrenmenin yaşı yoktur. Bu düşünceyle yeni tekniklerin yeni ürünlerin takipçisi oluyoruz. Eğitimlere daha çok önem veriyoruz. Bu eğitim için katılımcılardan hiçbir ücret talep edilmediği gibi masraflar tamamen odamızdan karşılandı. Ben katılım gösteren tüm üyelerimize ve kuaför adaylarına teşekkür ediyorum. Ayrıca eğitim için İnegöl’e gelen Corci beye şükranlarımı sunuyorum. Çok faydalı olduğunu düşündüğümüz bu eğitimler inşallah devam edecek” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim