Bursa´nın İnegöl ilçesindeki Mobilya sanayiinde meydana gelen silahlı çatışma da bir kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Mobilya Sanayi Mahmudiye Mahallesi çağrı sokakta bulunan büfede meydana geldi. 31 yaşındaki Tunay K. ve 32 yaşındaki Erkan M., iddiaya göre alacak verecek nedeniyle 35 yaşındaki Ünal D. ile büfede bir araya geldiler. Masa da oturan 3 kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada silahlar konuştu. 35 yaşındaki Ünal D. aracından çıkardığı pompalı tüfekle 31 yaşındaki Tunay K. ve 32 yaşındaki Erkan M.´e ateş etmeye başladı. 31 yaşındaki Tunay K. ve 32 yaşındaki Erkan M.´de üzerlerindeki silahla karşılık verdiler. Çıkan çatışma sonucunda 31 yaşındaki Tunay K.ve 32 yaşındaki Erkan M. ağır yaralanırken, bacağından yaralanan Ünal D. aracına binerek kaçmak istedi. Aracıyla kaçmaya çalışan Ünal D´nın aracına kurşunlardan nasibini aldı.

Silahlı çatışma sonucunda 31 yaşındaki Tunay K. ve 32 yaşındaki Erkan M. olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Aracıyla kaçan yaralı Ünal D. ise karakola giderek teslim oldu. Kanlar içinde kalan araç sürücüsü ekipler tarafından özel bir hastanenin acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

Çatışmada vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan 32 yaşındaki Erkan M. acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bacaklarından yaralanan 31 yaşındaki Tunay K. ise Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine sevk edildi.

KÖPRÜNÜN ALTINDA YARALI ARADILAR

Olay yerine gelerek güvenlik önlemi alan Emniyet ekipleri, bir ihbarı da değerlendirdi. Çağrı sokak yakınındaki köprünün altına birinin saklandığı ile alakalı söylenti üzerine emniyet ekipleri köprü altında ve çevresinde araştırmalar yaptılar. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

 

Editör: TE Bilişim