İNEGÖL’DEKİ BONZAİ BARONU YAKALANDI

İnegöl’de gençlerin ölüm tuzağı olan uyuşturucu bonzai maddesi sattığı bildirilen uyuşturucu baronu yakalandı. Yakalanan şahsın 3 ay önce yine aynı suçtan dolayı cezaevinden çıktığı bildirildi.

İlçe genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullananların yakalanmasına yönelik ilçe Emniyet Müdürlüğü KOM Büro Amirliği tarafından yapılan yoğun çalışmalar sonucu 59 yaşındaki S.K. isimli şahsın bonzai tabir edilen uyuşturucu maddeyi işyerinde özel müşterilerine sattığını tespit edilmesi üzerine süre takibe alındı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Ekiplerin sabırlı bekleyişi sonucunda yapılan operasyonda S.K. dün işyerinde uyuşturucu sattığı sırada yakayı ele verdi. Şahsın iş yerinde yapılan aramada 100 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

EVE BASKIN

Uyuşturucu maddenin olabileceği şüphesiyle şahsın evine de operasyon düzenleyen ekipler, evdeki aramada 300 gram daha bonzai maddesi ele geçirdiler.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla alakalı 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi içici olduklarından dolayı çıkarıldığı mahkemece denetimli olarak serbest kaldı.

BARONMUŞ!

Dün mahkemeye çıkarılan 59 yaşındaki S.K. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

S.K. hakkında daha önce de uyuşturucu madde satmaktan 4 kez işlem yapıldığı bildirildi.

3 AY ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

S.K.’nın aynı suçtan dolayı cezaevinde yattığı, 3 ay önce de cezaevinden çıktığı bildirildi.

İKİNCİ BÜYÜK MİKTAR

Yakalanan bonzai miktarının bu güne kadar tek seferde yakalanan ikinci büyük miktarda uyuşturucu olduğu, daha öncede tek seferde 520 gram bonzai yakalandığı öğrenildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim