Yapılan görev bölümünde İDOHA Başkanlığına getirilen Nilay Parlar Ateş, derneğin ilk toplantısında yaptığı konuşmada, “Bir hayvan sevmekle başlar her şey, söylemiyle yola çıkarak, 250 bine yaklaşan nüfusa sahip olan ilçemizde, gelişen kent yaşamıyla beraber, yaşamlarını sürdürebilmeleri insanların elinde olan can dostlarımız, hayvanlarımızın ve buna bağlı olarak doğal hayatın korunması ve yerel yönetimlerin yapmış olduğu çalışmalara destek vermek amacıyla, derneğimizin kuruluşunu gerçekleştirmiş bulunmaktayız” dedi.

Öncelikli hedeflerinin, doğa ve doğal hayatın, hayvanların korunması, özellikle sokak hayvanlarının her türlü yasal ve yaşamsal haklarını koruması olduğuna vurgu yapan Başkan Nihal Parlar Ateş, bu doğrultuda çeşitli eğitici ve kültürel çalışmalar, faaliyetler ve organizasyonlar yapacaklarını söyledi. 

İnegöl halkının doğal hayatın ve hayvanların korunması konusunda duyarlı olduğuna dikkat çeken Başkan Ateş,  “Duyarlı vatandaşlarımız ile hep birlikte çok güzel çalışmalara imza atabileceğimize inanıyoruz. Tüm doğa ve hayvan severleri, yapacağımız çalışmalarda desteğe bekliyoruz” diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim