İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı noktalarında uygulamaları sürdürüyor. İsaören kavşağında yapılan uygulamalara İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin de katıldı. Yol uygulamasında gelen araçlar tek tek durdurularak didik didik arandı.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları uygulamalarla göz doldurmaya devam ediyor. İnegöl'ün farklı noktalarında yapılan uygulamalarda suçlulara göz dağı verilirken, nokta ve seyir halindeki denetimlerde çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucu maddesi ele geçiriliyor. Önceki gece çok sayıda polisin katılımıyla İsaören kavşağında Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin'in de katılımıyla araç ve şahıslar üzerinde uygulama yapıldı.

Gece yapılan uygulamada gelen araçlar tek tek durdurularak didik didik arandı. Aramalarda şahsıların GBT sorgulamaları ve sürücülerin evrakları kontrol edildi. Yaklaşık 2 saat süren uygulamada çok sayıda araç ve şahıs kontrol edildi. Uygulama esnasında evrakları eksik olan araç sürücülerine trafik ekipleri tarafından cezai işlem uygulandı. Emniyet ekipleri bu tür uygulamalarına aralıksız devam edecekleri öğrenildi.

Editör: TE Bilişim