Başkan Mehmet Hanefi Yıldırım, Yıldırım Gazetesindeki makamında Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile Komiser Muzaffer Akbaba’yı ağırladı.

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İadeyi ziyaretlere başladığını belirterek, “İnegöl’de yerel seçimler sürecinde göreve başlamıştık. Yoğun bir süreç geçirdik. İtinalı bir çalışma yürüterek, İnegöl halkına yakışır bir seçim geçirdik. Siyasi partilerimiz ve adaylarımız bu konuda gerekli hassasiyeti gösterdiler. Karşılıklı sevgi saygıya dayalı centilmenlik kuralları içerisinde güzel bir seçim geçirdik. Bu çalışma ortamı içerisinde bizlere destek olan siyasi partilerimizin yöneticilerine, adaylarına ve aynı zamanda beraber çalışırken, olayın her noktasında gayret gösteren basın mensuplarına, bizlere de gösterdikleri duyarlılıktan, samimi ve içten bakış açısından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HER KONUDA YARDIMCI OLACAĞIMIZI BİLMENİZİ İSTERİM

Gazetemizin sahibi ve Sorumlu Genel Yayın Müdürü, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım ise, “Müdürümüzün göreve başladığı günden bu güne, icraatlarını  ciddi anlamda takip ediyoruz. Gerçekten İnegöl’de çok sağlıklı bir seçim sürecini tamamlamış olduk. Sessiz sedasız huzur içerisinde geçti. Müdürümüzün şahsında tüm emniyet teşkilatımızı kutluyorum. Ayrıca 10 Nisan Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü nedeniyle de, emniyet mensuplarımızın bu özel gününü canı gönülden kutluyorum. Basın mensubu olarak elimizden gelen ne varsa her konuda yardımcı olacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

 

Editör: TE Bilişim