Samimi bir havada geçen ziyarette, Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak’a yeni görevinde başarılar dilerken, ziyarette aynı zamanda karayollarının İnegöl’deki yatırımlarının son durumlarını değerlendirme fırsatı da bulunuldu.

ULAŞIMDA ÖNEMLİ MESAFELER KATETTİK

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Taban, “Öncelikle Bölge Müdürümüz Sayın Turgay Çolak’a yeni görevinde sonsuz başarılar dilerim. Bugün bizleri kabul ederek göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı da kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bursa Karayolları 14. Bölge, gerçekten önemli çalışmalara hizmet ediyor. Bunu zaten tüm vatandaşlarımız yakinen görüyor. Ulaşım açısından gerçekten son yıllarda zaten ülke olarak önemli atılımlar yaptık. Bu kapsamda Bursa ve çevre illerde bu açıdan önemli hizmetler aldı ve almaya da devam ediyor. Şunu da belirtmek isterim ki bu güzel çalışmalara imza atan Ulaştırma Bakanlığımız başta olmak üzere tüm karayolları çalışanlarımıza bölge müdürümüzün nezdinde teşekkürlerimi sunmak isterim” dedi.

MESUDİYE ALT GEÇİDİ AÇILACAK

Bölge Müdürümüze ziyaretimizde İnegöl ile alakalı çalışmalara değindiklerini ifade eden Taban, “Özellikle Mesudiye Alt geçidi ve Avarlar Kavşağında yaşanan sıkıntıları masaya yatırdık. İnegöllü vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi noktasında bölge müdürümüze gerekli bilgi ve doneleri verdik. Bu konularla alakalı kendileriyle istişare ettiğimiz bölge müdürümüz konulara vakıf ve özellikle Mesudiye Alt Geçidinin bir an evvel hizmete açılması için elinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. İnşallah Eylül’ün sonuna kadar geçidin alt tarafı trafiğe açılacak. Ayrıca ziyaretimizde Avarlar Kavşağında yaşanan trafik kazalarını da konuşma fırsatı bulduk. Buradaki yol güzergahlarının karmaşıklığı karşısında iyileştirmeler yapılması noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Sağ olsunlar bölge müdürümüz değindiğimiz konulara gereken ilgi ve alakayı göstereceklerini, İnegöl’ün bizler için öneminin farkında olduklarını ifade ettiler. Bizler, İnegöl için her şeyi yapmaya hazırız. İnegöl için gereken ne ise onu yapacağız. Son olarak Bölge müdürümüze yeni görevinde başarılar diler, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlarım” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TABAN’A TEŞEKKÜR

Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak ise, “Bugün bizleri onare ederek ziyaret gelen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Geniş bir alana hizmet veren bir kurumuz. Tüm ekipman ve çalışanımızla vatandaşlarımızın daha konforlu ve daha rahat seyahat etmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Elimizden gelen tüm gayretle 7/24 halkımızın hizmetindeyiz. Belediye Başkanımızın bugünkü ziyaretinde bizlere ilettiği konuların yakinen takipçisiyiz. Bizler de bir an evvel özellikle Mesudiye Alt geçidinin hizmete açılmasını istiyoruz. İnşallah Allah nasip ederse Eylül sonu itibariyle alt yolu açacağız. Kendileriyle sürekli iletişim halinde olduğumuz Belediye Başkanımız Alper Taban’a ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı ifade ediyor, en yakın zamanda kendilerine iade-i ziyarette bulanacaklarını buradan belirtmek istiyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Taban, günün anısına Bölge Müdürü Turgay Çolak’a çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilişim