İnegöl mobilyasının dünyaya açılan kapısı olan 42. MODEF Expo Fuarı, 2020 mobilya trendini belirledi. 7-12 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda yılın renkleri haki yeşil, açık kum beji, deniz mavisi oldu.

HER SENE ZİYARETÇİ SAYIMIZ ARTIYOR

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Yurt içi ve yurtdışından gelen misafirlerimize 185 firmamızla birlikte ürünlerimizi sergiliyoruz. 2020 yılının yeni modellerini sunuyoruz. Profesyonel ziyaretçilerimiz bizleri takip ediyoruz. Bu sene tabi ki haki ve özel renkler var. Ceviz mobilyalarımız, Antiresit ve Ekru modellerimiz bu yılda satışa sunuluyoruz. Fakat bu yıl özellikle haki yeşil, açık kum beji, deniz mavisi gibi renklerimiz mevcut. Yeni tasarım ürünlerimizi görücüye çıkardık. Gayet güzel bir ziyaretçi kitlesi var. Her sene ziyaretçi sayımız artıyor” dedi.

YENİ FUARLA DÜNYANIN MERKEZİ OLURUZ

 Ayhan, “7 günlük süre içinde 30 bin kişinin ziyaret ettiği fuarımız. Yeni fuar alanımızı yapmak için birlik içinde olalım. Türkiye’nin mobilya fuarlarını İnegöl de yapabiliriz. Hem yurt içinden hem de yurt dışından katılımcıların olabileceği bir fuar yapabiliriz. İnegöl dünya fuar merkezi olma yolunda ilerliyor.  Bunu fırsata çevirelim. Kümelenme var. Yılların birikimini değerlendirelim. Biz konuda bütün bürokrasiden destek bekliyoruz. Biz sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Geç kalmadan fuar alanımızı yaparsak dünya mobilya pastasından yeterince pay alırız. Yeter ki bize destek verilsin” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim