Ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirme yapan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Sayın Belediye Başkan’ımız Alinur Aktaş’ı 3. döneminde, seçildiği için önce tebrik ediyoruz. Yeni döneminin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. İnegöl mobilyasına ve İnegöl mobilyacısına yapmış olduğu katkılardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Aktaş’la 8 yıldır birlikte çalıştıklarını ve bugüne kadar mobilya ile ilgili İnegöl’de bir çok ilke imza attıklarını vurgulayan Başkan Özcan Ayhan, “Bunların hepsinde Belediye Başkanımızda vardı. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz. Katkılarının artarak devamını diliyoruz. İnşallah yeni dönemde de mobilyacılarımızla daha büyük, daha güzel hedeflere yine sayın başkanımızla birlikte imza atarız” diye konuştu.

Başkan Aktaş ise, mobilyacılar odası başkan ve yönetimine hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, İnegöl’ün bir çok değeriyle zengin bir şehir olduğunu, mobilyası başta olmak üzere köftesi, kaplıcası, tarım ürünleri, sosyo-kültürel yapısı ve zengin nüfusuyla önemli bir yerleşim birimi olduğunu ifade etti.

Bütün bunların yanında mobilyanın İnegöl’ün her şeyi, baş tacı olduğunun altını çizen Aktaş, “Mobilyanın, gelişime çok açık ve müsait olduğunu biliyoruz. Değerli oda başkanımızla da kendisinin ifade ettiği gibi 7-8 yıldır MODEF’te veya farklı konularda, komitelerde beraber çalışıyoruz. Ben, hem şahsına hem de yönetimine bizlere bugüne kadar verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte, yeni dönemimizle, ustalık dönemimizle beraber, bu çalışmalar artarak devam edecek. Daha güzel, daha özel projelere hep birlikte imza atacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim