SINAV MERKEZİ YETMEDİ

’Herkes O’nu Okuyor’  sınavına, 14 bin 387 kişinin başvurduğunu ve sınavların İnegöl’de 31 Mart  ile 13 Nisan 2014 tarihleri arası 7 merkezde ve 30 seans olarak yapıldığını belirten İsmail Göbül, “Sınav merkezi yetmediği için, Mehter düğün salonunu da kiralayarak sınavlarda kullandık. Halkımızın efendimize olan bu ilgisinden dolayı çok memnun olduk ve yarışmada dereceye girenlere, önümüzdeki Mayıs ayının ilk haftasında  yapacağımız törende ödüllerini vereceğiz” dedi.

GÖRME ENGELLİ SELİM ÇAKIR

Yarışmaya katılan  görme engelli Selim Çakır ise, “Bu yarışmaya katılmamın en büyük nedeni, Peygamber Efendimizi daha iyi anlamak ve tanımak. Yarışmaya katılmam, yakın bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde oldu. Sınava çalışırken eşimin ve çocuğumun bana sınava gireceğim ‘Sonsuz Nur’ kitabını okuması ve Peygamber Yolu Derneğinin bizler için hazırladığı DVD’leri temin edip, çalışmanın yanında, TV programlarında çıkan Peygamber Efendimizi anlatan programları dinleyerek, üç ay boyunca sıkı bir şekilde sınav için hazırlandım ve bunu başardığım için de çok mutlu oldum” şeklinde konuştu.

65 YAŞINDAKİ MUSTAFA SALİM

Türkiye ve dünyada 7’den 70’e herkesin okuduğu Peygamber Efendimiz ile ilgili kitabı okuyarak, Mehter düğün salonunda sınava katılan 65 yaşındaki Mustafa Salim ise, okumanın ve öğrenmenin yaşı olmadığını, Peygamber Efendimizin hayatını konu alan bir yarışmada yarıştığı için çok mutlu olduğunu belirterek,  emeği geçen bütün yetkililere teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim