25 Mayıs tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenen Rt. 2440 Bölge Konferansında İnegöl Rotary Kulübüne 5 adet takdir belgesi verildi.

Çanakkale Rotary Kulübünün ev sahipliğinde 2-5 Mayıs tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenen Rt. 2440 Bölge Konferansında Rt. 2440 Toplum Birliği Temsilcisi Abdullah Büyükışıklar ile İnegöl Rotary Kulübü dönem başkanı Ahmet Uğur'a birer plaket ve kulüp adına da 5 adet takdir belgesi verildi.

Konu hakkında açıklama yapan İnegöl Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Uğur, “Rt. 2440 Bölge Konferansı, Çanakkale Rotary Kulübünün ev sahipliğini yaptığı, Rt. 2440 Bölge Guvernörü Alaeddin Demircioğlu başkanlığında coşkulu bir şekilde 2-5 Mayıs 2019 tarihinde Çanakkale'de yapılmıştır. 56 kulübün katıldığı bu konferansta, Rotary Kulüplerinin 2018- 2019 döneminde yapmış oldukları etkinlik ve uyguladıkları projelere göre ödüller verildi. İnegöl Rotary Kulübümüzü 8 üyemiz ile birlikte temsil ettik. Dönem içinde 'ilham kaynağı olalım' ve `hizmetlerinizle dokunun' sloganı doğrultusunda yapılan etkinlikler slaytla gösterildi ve Rt. 2440 toplum birliği temsilcisi Abdullah Büyükışıklar ile Kulüp Dönem Başkanı olarak bana birer plaket, kulüp adına da 5 adet takdir belgesi verilmiştir. Rotary Uluslar arası bir kulüple Birleşmiş Milletlerde kabul görülen tek sivil toplum örgütüdür. Karşılıksız hizmet eden, vatanını bayrağını seven ve savunan, insani değerleri ilke edinen; sağlık, doğa, su ve gıda gibi toplumu ilgilendiren tüm konularda duyarlı ve bunların gerçekleşmesi için her türlü girişimde bulunan bir sivil toplum örgütüdür. Toplumda yanlış empoze edilen, yanlış bilgilendirilen bir örgüt gibi göstermek bilgi noksanlığıdır. İlgi ve merak eden her vatandaşımız gelip misafirimiz olabilir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim