İnegöl Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği, 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak seçilen yeni mahalle muhtarları ile Belediye Meclis üyelerini bir araya getirdi.

Dün Vizyon Düğün Salonunda düzenlenen programa Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu, Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman, belediye meclis üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Manavlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, “31 Mart tarihinde yerel seçimler yapıldı. Yerelde bizi yönetmesini istediğimiz yöneticileri seçtik. 31 Mart seçimlerimizin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 1 Mart’ta yapılan seçimlerde adayların içinden halkımızın teveccüh gösterdiği, bizi daha iyi yönetir dediği insanlar olarak bugün sizlerle İnegöl Manavlar Derneği olarak buluşmak, sizlere görevlerinizde başarılar dileyip çalışmalarınızda birlikte olabileceğimizi burada belirtmek istedik. İnegöl’de yaşıyoruz. Birlikte yaşayıp mutlu olan bir milletiz. Binlerce yıllık tarihi olan Türk milletinin fertleri ve evlatlarıyız. İnegöl Osmanlı’nın ilk fethettiği bir şehirdir. İnegöl dediğimizde mutlu oluyoruz. İnegöl Türkiye’ye örnek bir şehir. Bunu birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu güzel fotoğraftan dolayı hepinize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Sizlere seçilmiş olduğunuz görevlerinizde başarılar diliyoruz. Ülkenin ekonomisi güçlü olduğunda daha güzel hizmetler yapılacaktır. Halkımız için daha iyi olacaktır düşüncesindeyim” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman, “Beni bu göreve getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. 4 yıllık bir süre içinde başkanlık yaptım. Sizleri mutlu edebildiysek bizim için en büyük gurur budur. Manavlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz’a teşekkür ediyor, en faal başkan olarak çalıştığını görüyorum kendisini tebrik ediyorum. Sizlere de görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

TEK HEDEFİMİZ; İNEGÖL’ÜN BAŞARILARLA DOLU 5 YILLIK BİR SÜRE GEÇİRMESİDİR

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Yeni bir göreve seçilmenin heyecanı ile hepimiz azimle görevlerimize başladık. Bende ilk toplantımı muhtarlarımızla yaptım. Güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Sizlerin de heyecanlı olduğunu görüyorum. Hepimiz vatandaşlarımızın oyu ile seçilerek göreve geldik. Zor, zahmetli ve çok ciddi bir sorumluluk gerektiren büyük bir emanet devraldığımızın farkındayız. Aynı bilinç ve sorumlulukla hareket edeceğimizi her ortamda ifade ediyoruz. Burada eski muhtarlarımızla nasıl çalıştıysak, yeni seçilen muhtarlarımızla da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşımız bizden hizmet bekliyor. Tek hedefimiz; İnegöl’ün başarılarla dolu 5 yıllık bir süre geçirmesidir. Seçilen insanları bu şekilde toplamak bence kıymetli bir davranış. Başkanımıza ve derneğimize teşekkür ediyoruz. Belediyemizin her türlü etkinliğinde ve programına katılıyorsunuz. Bu gayretinizi görüyor ve sizi kutluyorum. Biz daha çok çalışarak sizlerin teveccühüne layık olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Kızmaz, günün anısına Belediye Başkanı Alper Taban’a ve Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman’a plaket takdim etti.

Editör: TE Bilişim