Yeni evli olan Begüm´ün ölümü İnegöl´ü yasa boğdu.

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Merkezinde (İNESMEK) görev yapan 26 yaşındaki Begüm Kandemir Özkara, babasının evinde oturduğu sırada aniden fenalaştı. Ailesi tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan genç kız, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yeni evli olan genç kızın şok ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Genç kızın cenazesi dün öğle namazını müteakip Yeşil Camiinde kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü Hastane Mezarlığında toprağa verildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Emin Tarım, İnegöl İtfaiye Müdürü Adnan Aydın ve itfaiye personeli, İnegöl Belediyesi Başkan eski Yardımcısı Yusuf Şen, AK Partili Belediye Meclis üyesi Nedim Bayram, Sağlık-Sen Bursa Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ile kalabalık cemaat acılı aileyi yalnız bırakmadı.

Yıldırım Gazetesi olarak merhumeye Allah´tan rahmet, başta Münir Kandemir olmak üzere ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Editör: TE Bilişim